We mogen weer!

Zoals jullie vorige week hebben vernomen, hebben wij als fysiotherapeuten groen licht gekregen om behandelingen in de praktijk uit te voeren.
Wij zijn natuurlijk erg blij dat wij weer voor u klaar mogen staan, en u mogen voorzien van de nodige behandeling!

De afgelopen dagen hebben we de praktijk een kleine make-over gegeven om aan de richtlijnen te voldoen om vanaf maandag weer patiënten in de praktijk te kunnen behandelen. 

In eerste instantie zal dit nog kleinschalig gebeuren. Hierbij volgen we uiteraard de richtlijnen en maatregelen gesteld door het RIVM in samenspraak met onze beroepsvereniging het KNGF. 

Wij zijn natuurlijk vooral blij te mogen starten want we weten dat voor sommige van jullie het uitblijven van therapie zijn tol begint te eisen!

Toch vragen we om even geduld te hebben, daar we onze zorg geleidelijk zullen mogen opschalen. Om de meest noodzakelijke zorg als eerste te kunnen uitvoeren maken wij als therapeuten in eerste instantie een afweging en zullen op deze basis met u contact opnemen.
Bij dringende hulpvragen kunt u uiteraard ook zelf met ons contact opnemen!

Komt u voor een behandeling naar de praktijk? Volg dan de instructies van de therapeut en de praktijk goed op. Zo zorgen we samen voor een veilige behandelomgeving.

Heeft u vragen, of twijfelt u of uw klacht dringend genoeg is? Neem dan contact op met onze medewerkers via:

077 - 398 0825

info(a)fysiocoenen.nl

0
Feed